Yurt içi kargonun aksine ihracatta ürün; güneş altındaki apron beklemesi, uçak kargo basıncı ve saatler süren gümrük denetimine maruz kalır. Bir derecelik sıcaklık sapması veya tek bir ezik, ürünün gümrükte reddine, havayolu cezasına ve müşteri kaybına yol açabilir.

| Kriter | EPS İhracat Kutusu (SFT) | Karton Koli |
|---|---|---|
| Isı yalıtımı | Yüksek | Yok |
| Neme dayanım | Etkilenmez | Yumuşar |
| Darbe koruması | Yüksek | Sınırlı |
| Gümrük fire riski | Düşük | Yüksek |
Tuzla'daki tesisimizde gıda ihracatçıları için termal EPS ihracat kutularını D1–D4, B1–B3 ve K1/K3 serilerindeki 9 hazır boyda üretiyoruz. Baklava, kuru/yaş meyve, çikolata, deniz ürünü — ürününüze uygun boyu buz aküsü düzeniyle birlikte planlıyor, tüm Türkiye'ye toptan sevkiyat sağlıyoruz.
Evet. Yüksek yalıtım ve dayanımıyla apron sıcaklığı ve basınç değişimlerine karşı güvenle kullanılır.
Hayır; kutular hazır kalıplardan çıkar ve istenilen ölçüde özel kutu üretimi yapılmaz. 0,5–30 kg aralığındaki 9 hazır boydan ürününüze uygun olan seçilir; kutu içinde ürüne özel yataklama gerekiyorsa özel kesim çözümleri kullanılır.
Duvar kalınlığı, soğutucu miktarı ve dış sıcaklığa göre değişir; ihtiyacınıza göre konfigürasyon yapıyoruz.
Evet, ihracatçıların yüksek adetli ve düzenli ihtiyaçlarına yönelik seri üretim ve hızlı tedarik sağlıyoruz.
İhracatta ürünün kalitesi kadar hedefe ulaştığı form da kazandırır. Doğru ihracat kutusuyla fireyi düşürüp prestijinizi koruyalım.